Kiliaro

Kiliaro är en unik molnbaserad säker tjänst för att enkelt lagra, organisera och dela alla dina foton och videos. Kiliaro fokuserar på enkelhet vid hantering av mediafiler vilket skiljer sig från att hantera dokumentfiler.

Mediefiler (bilder och videor) är de tyngsta filtyperna. Det är på grund av dessa filtyper som hårddiskarna blir fulla. Därför har Kiliaro fokuserat sig på mediefiler och ger dig förutom lagringen en användbar och snygg mediehanterare.

Med Kiliaro kan du samla alla dina bilder och filmer på ett enda ställe, snabbt få tillbakablickar när helst du önskar och vart än du är. Bara 1-2% av Sveriges molnanvändare använder molnet för lagring av bilder och filmer. Majoriteten kör fortfarande med fysiska hårddiskar, många raderar sina filer för de inte vet vad de ska göra när minnet blir fullt. Om några år kommer fysiska hårddiskar att vara ett minne blott för konsumenterna, och detta till fördel för molnet. Vi är just nu i början av det skiftet.

Kiliaro grundades år 2014 av Arian Bahrami tillsammans med Andreas Andersen, Amir Shariat, och Jonas Samuelsson. Idag består teamet av 8 entreprenörer/utvecklare med gedigen erfarenhet från tillväxtföretag som Klarna, Spotify och Tradedoubler m fl.

Mer information finns på hemsidan www.kiliaro.com